U bent nu hier: Home » Brussels-Gewest » Haren

Taxi Haren

Taxi-vinden.be bevat helaas nog geen taxis in Haren. Ga naar taxi Brussels-Gewest of ga naar direct contact met taxis om via één e-mail in contact te komen met meerdere taxis tegelijk. Hieronder worden nu resultaten getoond uit de provincie Brussels-Gewest.

1

WISAB

Niet gevestigd in de plaats Haren, maar wel in de provincie Brussels-Gewest.
Rue d'alost 7-11, 1000 Brussel (Brussels-Gewest)
Tel: +324911094495, Fax: -, BTW-nr: -
Wat is WISAB transfer?


WISAB transfer is een professionele taxidienst die sinds 2016 in Brussel gevestigd is. Sindsdien hebben we talloze taxiritten aangeboden, allemaal succesvol en naar volle tevredenheid. Jouw veiligheid, welzijn en comfort tijdens de rit zijn onze topprioriteiten. Onze voertuigen, gewijd aan uw comfort, zijn uitsluitend luxe modellen uitgerust met alle nodige voorzieningen om uw ervaring aangenaam te maken, tegen zeer concurrerende tarieven.

Waarom kiezen voor WISAB transfer?

Naast lokale verplaatsingen binnen Brussel zijn we ook gespecialiseerd in internationale verplaatsingen, waardoor we de ideale keuze zijn voor uw zakenreizen. We bieden ook luchthaventransferdiensten aan. Onze coördinator plant samen met u de optimale vertrektijd, zodat u ontspannen en op tijd op de luchthaven aankomt, zonder te vroeg te zijn. We bieden ook vervoersdiensten voor speciale evenementen en beurzen. Bekijk de tarieven op onze website en boek meteen je reis.
Luchthaventransfers - Bieden een gespecialiseerde service voor transfers
van en naar lokale en internationale luchthavens., Abonnementsdienst - Biedt maandelijkse of jaarlijkse pakketten voor regelmatige ritten, zoals pendeldiensten voor werknemers., Luxe taxi's - Het aanbieden van topklasse voertuigopties voor speciale gelegenheden of voor klanten die de voorkeur geven aan superieur comfort., 24/7 taxiservice - Ervoor zorgen dat er altijd een dienst beschikbaar is, wat vooral handig is voor noodgevallen of nachtelijke behoeften., Diensten voor speciale evenementen - Groepsvervoersdiensten voor bruiloften, conferenties, festivals en andere grote evenementen., Diensten voor mensen met beperkte mobiliteit - Taxi's uitrusten met de nodige voorzieningen om mensen in een rolstoel of met andere speciale behoeften veilig te vervoeren., Rondleidingen - Bied gepersonaliseerde rondleidingen aan om toeristen de plaatselijke bezienswaardigheden te laten ontdekken., Leveringen - Gebruik taxivoertuigen voor een snelle levering van pakketten of documenten., Online boeken en betalen - Een online boekings- en betalingssysteem opzetten om de toegang tot taxidiensten te vergemakkelijken., Samenwerkingsverbanden met lokale bedrijven - Werk samen met hotels, restaurants en andere bedrijven om hun klanten voordelig vervoer aan te bieden.
Openingstijden
Maandag: 09:00 - 21:00
Dinsdag: 09:00 - 21:00
Woensdag: 09:00 - 21:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 21:00
Zondag: 09:00 - 21:00

* Houd er rekening mee dat de prijzen kunnen variëren op feestdagen en tijdens speciale evenementen.

Sociale media:
Afbeelding › WISAB

1
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy